Verlichting – Voorwoord

Voorwoord

De verhandelingen in dit boek zijn transcripties van openbarende talks gegeven door de Master Teacher. Ze bespreken en demonstreren de dynamiek van de transformatie van het menselijk bewustzijn zoals voorgeschreven door de verlichte leerstellingen van Jezus Christus in Een Cursus in Wonderen en het Nieuwe Testament. Terwijl hij deze leerstellingen verheldert, spreekt de Master Teacher zowel met de autoriteit als het inzicht van verlichting.

Deze krachtige communicaties zijn bedoeld te dienen als katalysatoren en stimulansen voor jouw eigen ontwaken. Je zult merken dat de verhandelingen van de Master Teacher spontaan zijn en met opzet zonder veel bewerking worden uitgegeven, in de hoop de spontaniteit, onmiddellijkheid en spirituele continuïteit ervan te behouden en over te dragen.

Lees ze met een open geest en ontvankelijkheid, en ervaar een nieuwe vreugdevolle heldere mindfulness wanneer deze hemelse zaden ware vrucht beginnen te dragen.

Daarin ligt onze individuele ontdekking van de vrede van God en de passie van opstanding, die zowel onze natuurlijke goddelijke erfenis is als de vervulling van de missie van Een Cursus in Wonderen.

Verlichting

 

Inhoudsopgave

Voorwoord
De initiatie
Het mechanisme van het wonder
– Bellen
Zwarte gaten: tijd en eeuwigheid
– Een meesters academie
– Mevrouw Brown, Red Rock en Rover
– Droom een lichte droom
– Vrijmetselarij
– Wees mijn valentijn
– De heldere lichten zijn de Hemel
Geloof, graancirkels en hoofdstuk 17
– Christelijke verlichting

Chat openen
1
Schrijf hier je bericht of vraag
Hallo, wat kan ik voor je doen?